APOCALIPSA e aproape: „Timp de trei zile și trei nopți în luna septembrie, Satana va triumfa”

apocalipse_46451600De ceva timp, se vorbește despre faptul că în septembrie 2015 se va produce ceva devastator pentru omenire și planetă. Așa cum a profețit Sfântul Malachie, Francisc este ultimul papă. Vizita lui la Casa Albă, în 25 septembrie 2015, are legătură cu aceste profeții?

Benjamin Solari Parravicini, 1889-1974, s-a născut la Buenos Aires, Argentina. El a fost pictor și sculptor, dar a rămas în memoria publicului, prin desenele sale și textele alăturate acestora, care vorbeau despre viitor.

Previziunile sale au început în anul 1936, când el a realizat un desen în care prevestea moartea scriitoarei argentiniene, Alfonsina Storni.

După doi ani, scriitoarea se sinucide, prin înecare. Parravicini a realizat peste 700 de astfel de desene, dintre care patru, conform cercetătorilor, transmit mesaje importante pentru omenire.

În primul desen, textul vorbește despre un potop de foc, care se va abate asupra planetei. În cel de al doilea desen se spune că nimeni nu crede că dezastrul se apropie. În cel de al treilea desen, textul vorbește despre o planetă ternă, care se numește Terra și care va intra în coliziune cu o altă planetă.

Impactul va avea loc în partea sudică a emisferei nordice. Potop, obscuritate, axa se deplasează, o nouă mare se va forma în craterul cauzat de coliziune. În cel de al patrulea desen el susține că o nouă cometă va veni și se va numi Pacea.

Parravicini descrie în textele sale un potop de foc, scrie efemeride.ro. Acesta poate fi cauzat de marile cutremure sau de erupțiile vulcanice. El susține că o planetă numită de el, Hercolubus, cauzează aceste catastrofe naturale. O altă viziune se referă la faptul că mările vor avansa, axa se va schimba, ecuatorul va deveni pol. El conchide cu sfârșitul sfârșitului.

În alt text se spune că papalitatea va instaura legi noi. Răul nu va mai fi chiar rău. Protestanții vor fi catolici, fără să fie, catolicii vor fi protestanți, fără să fie. Papa se va deplasa în America, când va fi căderea omenirii.

Între 22 și 27 septembrie, Papa se va afla în SUA. Padre Pio a fost un preot capucin care a făcut profeții cu privire la viitorul omenirii. Și el susține că va veni un potop de foc, uragane, tunete, ploi care vor dura trei zile și trei nopți.

Totul va începe printr-o noapte friguroasă. Închideți ușile și ferestrele și nu priviți afară, la marele cutremur, spune el. Vântul va aduce gaz otrăvitor în toată lumea. Timp de trei zile și trei nopți, Satana va triumfa. După aceea va ieși soarele.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.