Aprinde câteva foi de dafin în sufragerie: Efectul are beneficii concrete pentru sănătatea noastră

Știm de la bunicii noștri că frunzele de dafin dau o savoare specială preparatelor. Dar puțini sunt conștienți de proprietățile lor antiinflamatoare și calmante unice – cunoscute încă din vremea Egiptului antic și a Romei!

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Cum să utilizați proprietățile frunzelor de dafin – adăugați în mod regulat câteva dintre ele în vasele dvs. – efectul nu va fi întârziat, manifestat prin stimularea sistemului imunitar; sprijin pentru activități active; ycпoĸoявaнe нa нepвнaтa cиcтeмa; stimularea procesului de transpirație; oblеĸчaвaнe нa бoлĸaтa …

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

DAR CEL MAI EFICIENT SE VA RELEGA mușchii vă vor calma mintea și vă vor îmbunătăți starea de spirit dacă ardeți frunze de dafin într-o instanță de bombă, deschideți ușa de legătură unde mirosul de frunze de dafin arse se va răspândi încet peste tot în casa dvs.
Și iată câteva beneficii mai specifice pentru sănătate: reglarea tensiunii arteriale și nivelul colesterolului „rău”, restabilirea somnului și alungarea stresului!În mod surprinzător, frunzele de dafin sunt considerate a fi capabile să îți îndeplinească chiar și cele mai profunde dorințe, dacă la miezul nopții arzi frunze de dafin uscate într-o scrumieră, pe care ți-ai scris dorințele.

Dar atunci, asigurați-vă că mulțumiți în prealabil soartei pentru că le-a făcut realitate! Așadar, faceți provizii de frunze de dafin și folosiți-le pentru unul sau mai multe dintre scopurile descrise mai sus!

Planta își păstrează calitățile unice chiar și în procesul de recoltare. Proprietățile de vindecare ale frunzelor de dafin, care nu se pierd în timpul uscării, pot fi utilizate sub orice formă – nu există nicio diferență semnificativă. Atunci când alegeți atunci când cumpărați acest condiment, ar trebui să acordați atenție următorilor parametri:

Culoare. Ar trebui să fie verde închis. Culoarea frunzelor indică dacă data expirării a trecut. Frunzele cu o nuanță ruginită sau acoperite cu pete indică faptul că planta a fost afectată de boli.
Aroma trebuie să fie bogată, ușor dulce și puțin tartă. Dacă acest indicator este slab, indică faptul că frunzele sunt păstrate mult timp.

Perioada de valabilitate a produsului uscat este de 1 an. Nu cumpărați frunze de dafin expirate, deoarece proprietățile vindecătoare și contraindicațiile în acest caz nu sunt echivalente, iar acestea din urmă vor fi mult mai multe. Este de preferință un produs într-un ambalaj sub vid, deoarece în ele se păstrează mai bine toți nutrienții. Dacă ați cumpărat frunze proaspete, atunci ar trebui păstrate într-un borcan cu capac într-un loc răcoros și întunecat.

Frunzele unice de dafin vindecă multe boli, datorită numeroaselor sale substanțe biologic active. Proprietățile sale de vindecare și contraindicațiile se bazează pe mecanismul de acțiune al diferitelor componente situate în acesta. Potrivit medicamentelor, este folosit pentru prevenirea și tratamentul multor boli. Decocturile sunt făcute din acest miracol al plantelor.Sursa: batranete.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.