Aproape 250 kg de legume şi fructe confiscate de poliţişti

amenda legumePoliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au controlat peste 40 persoane fizice şi juridice care desfăşurau activităţi comerciale pe raza municipiului Baia Mare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au confiscat aproape 250 kg de legume şi fructe şi au aplicat, pentru neregulile constatate, sancţiuni contravenţionale în valoare de 8 500 de lei.

Poliţiştii maramureşeni acţionează constant pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ  sau prestări de servicii ilicite.

O astfel de acţiune a fost organizată ieri, 23 martie de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Ofiţerii de poliţie au acţionat pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului cu mărfuri intracomunitare.

În urma controalelor efectuate la 24 de societăţi comerciale şi 17 persoane fizice poliţiştii au constatat mai multe contravenţii prevăzute de Legea 12/1990, republicată. Valoarea totală a amenzilor  aplicate este de 8 500 de lei. Totodată, poliţiştii au confiscat 244 kg de legume şi fructe şi 253 de lei în numerar.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.