Aproape 50.000 de lei aduși de polițiști la bugetul de stat într-o singură zi. 200 de șoferi opriți în Baia Mare, Borșa și Sarasău

politia rutieraÎn această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, poliţiştii maramureşeni au intensificat activităţile pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor. Poliţiştii sunt prezenţi în trafic şi acţionează pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru identificarea şoferilor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi sancţionarea faptelor de natură contravenţională.

În acest sens, ieri, 25 noiembrie, poliţiştii rutieri au controlat aproximativ 200 de autovehicule care se deplasau pe raza localităţilor Baia Mare, Borşa şi Sarasău. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat 124 de abateri de la codul rutier pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de peste 41.000 de lei.  Ca măsură complementară, au fost reţinute şase permise de conducere şi retrase, pentru nereguli tehnice, trei certificate de înmatriculare.

Au fost controlate peste 30 de persoane fizice şi juridice şi pentru neregulile constatate, au fost aplicate 23 de sancţiuni în valoare de aproximativ 7.000 de lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 410 lei şi au fost executate trei mandate de aducere.

Dosare penale pe numele a doi șoferi teribiliști

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele a doi tineri de 18 şi 26 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au acţionat pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite precum şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.