Arafat rupe tăcerea! Cum au murit de fapt victimele în Colectiv:

psi

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat Victor Ponta, Gabriel Oprea, Mircea Duşa, Nicolae Bănicioiu, medici şi dr. Ioan Lascăr, şeful secţiei de Chirurgie Plastică din Floreasca, că persoanele care au fost în club Colectiv, vineri seară, au inhalat inclusiv cianură.

Potrivit, stiripesurse.ro, asta a fost posibil pentru că bureții care au luat foc în club, prin ardere, au degajat substanțe incompatibile cu viața, printre care și cianură.

Premierul Victor Ponta a anunţat că, în urma discuţiilor, s-a concluzionat că este posibil ca numărul deceselor să crească.

Totodată, astăzi, la IML vor fi finalizate toate autopsiile, astfel încât familiile să poate ridica trupurile neînsufleţite. Trupurile cetăţenilor străini vor fi preluate şi duse în statele de care aparţin.

Două echipe de medici din Israel au venit în Bucureşti pentru a ajuta medicii implicaţi în acţiunea de salvare a răniţilor. În această seară vor veni şi doi medici francezi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.