Arme de vânătoare şi muniţie, deţinute ilegal, ridicate de poliţişti din Călineşti

arma-de-vanatoarePoliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat, pe raza localităţii Călineşti, un italian în vârstă de 64 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă calificată şi braconaj cinegetic.

Ieri, 13 aprilie, poliţiştii specializaţi în domeniul armelor,explozivilor şi substanţelor periculoase au efectuat, pe raza localităţii Călineşti, o percheziţie domiciliară. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea cercetărilor patru arme de vânătoare, 1029 cartuşe aferente armelor şi un fazan. Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că bunurile aparţin unui  italian, care locuieşte fără forme legale pe raza localităţii Călineşti, şi care nu este autorizat de autorităţile române pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii.

Toate bunurile găsite au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.