Articole pirotehnice confiscate

petardeÎn urma unor acţiuni desfăşurate ieri, 29 decembrie, poliţiştii au confiscat aproape 600 de obiecte pirotehnice şi au întocmit pe numele a două persoane, dosare penale pentru comiterea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.

Poliţiştii desfăşoară în această perioadă acţiuni pentru verificarea legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice, în cadrul planului de acţiune FOC DE ARTIFICII.

Astfel, ieri după – masă, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare s-au sesizat din oficiu că în apropierea unui centru comercial de pe bulevardul Bucureşti din municipiu, se comercializează fără drept articole pirotehnice. Poliţiştii au identificat o femeie de 32 de ani din Baia Sprie care avea în autoturism 330 materiale pirotehnice de diferite dimensiuni şi clase.

Şi poliţiştii din Fărcaşa şi Băseşti au depistat un tânăr de 16 ani, care deţinea fără drept, la domiciliul său din comuna Băseşti, 266 obiecte pirotehnice.

În ambele cazuri articolele depistate au fost ridicate în vederea confiscării iar poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.