Aşa cumperi case cu 6.000 de euro, în România. Unde se găsesc locuinţele atât de ieftine

Dacă te numeri printre românii care își doresc să lase în urmă viața de la bloc și să își cumpere o casă pe pământ, atunci ar trebui să știi că acesta nu mai este doar un vis. Ai nevoie doar de un teren pentru că în România există case cu doar 6.000 de euro, pe care le poți amplasa rapid și sigur, fără a avea disconfortul șantierului. Unde mai pui că în numai câteva săptămâni ești deja mutat în noua locuință. Află cum este posibil acest lucru.

Cum poți să cumperi case cu 6.000 de euro, la noi în țară

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Actuala perioadă pe care o traversează omenirea ne-a determinat să ne îndreptăm atenția către viața trăită în afara orașului aglomerat, departe de agitație, în confortul oferit de propria grădină. Însă acest lucru este posibil doar dacă ești proprietarul unei case pe pământ, care din păcate nu este atât de facil de obținut. Construcția unei proprietăți durează, necesită costuri substanțiale și multe alte eforturi. Totuși, o familie de români a descoperit o variantă prin care se pot produce case într-un mod rapid, cu doar 6.000 de euro. Originari din Piatra Neamț, românii au o afacere aflată la început, însă au reușit să producă inclusiv pentru export. Aceștia au cucerit publicul cu producția de case modulare din lemn, care ajung în posesia clienților asemenea unor piese de lego.

Familia Dussenne produce la Piatra Neamț astfel de case modulare, care pot atinge dimensiunea de 3,2 metri lățime și 12 metri lungime. Avantajul lor principal este faptul că se pot conecta între ele, astfel că îți vei putea extinde proprietatea oricât dorești. De asemenea, un alt aspect incredibil este cel al prețului. O locuință modulară pornește de la prețul de 6.000 de euro și dispune de cea mai simplă structură în această sumă. În funcție de opțiunile clienților, casele pot să difere ca preț.

Ceea ce oferim noi faţă de alte firme și este foarte important pentru clienții noștri este faptul că reușim să eliminăm ideea de șantier, de a găsi șef de șantier, de a găsi oameni care să lucreze sau de mizeria care se produce pe un șantier. Noi producem totul la noi în fabrică și apoi le livrăm clienților ca pe niște piese de lego. Căsuțele pot fi lipite una de cealaltă sau puse una deasupra celeilalte. Practic, sunt niște module, care au în general în jur de 3,2 m lățime și pot ajunge până la 12 m lungime. Ele sunt standard, dar pot fi adaptate în funcție de modul în care sunt folosite și de câte astfel de case sunt cumpărate de către un client, a explicat Catherine Dussenne, cofondatoarea Modulary Factory.

Casele modulare pot fi admirate în mai multe regiuni ale țării. Una se află expusă la București

Cei care își doresc să descopere cum arată o astfel de locuință modulară trebuie să știe că trei modele sunt expuse în țara noastră. Dincolo de informațiile disponibile direct la producător, casele modulare se regăsesc direct în peisajul autohton, una dintre ele fiind disponibilă chiar în Capitală. Pe de altă parte, antreprenoarea menționează că principalul tip de casă modulară dn oferta companiei este căsuța de tip glass house, având un acoperiș în două ape și o parte vitrată. Acest tip de locuință este ideal în regiunile împădurite sau chiar pe plaje pentru că oferă posibilitatea unui spațiu cu peisaj integrat.

Am făcut trei astfel de produse, unul este expus în Băneasa, în București pentru vizionări, unul este expus la Ruginești, în Neamț și încă unul, la Iași, la Crama Gramma, a menționat cofondatoarea companiei, potrivit Ziarul Financiar.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.