Așa poți rezolva unele probleme de sănătate! De ce e bine să pui sare în apă, atunci când faci baie

Așa cum probabil știți deja, sarea aduce multe beneficii organismului, iar acest lucru nu se întâmplă doar în domeniul gastronomiei. Acest condiment reprezintă un remediu natural pentru mai multe afecțiuni.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

După o zi grea de muncă, mulți dintre noi aleg să se relaxeze cu o baie fierbinte în cadă. Așadar, pe lângă uleiuri, puneți și sare. Nu veți regreta!

Sarea este un leac bun atunci când ne referim la unele boli mai ales când este folosită în apă, în cadă. Băile cu sare sunt o minune pentru sănătate și au capacitatea lor de a elimina stresul, însă pot rezolva și alte probleme.

Concret, o baie fierbinte cu sare și uleiuri esențiale pune capăt unei zile stresante, relaxează organismul și îmbunătățește și calitatea somnului, în caz că aveți probleme cu insomniile.

Mai mult decât atât, sarea are puterea și de a reduce inflamațiile și trata sau calma diverse infecții. Numai așa pielea are parte de un tratament cu totul special, având un parte de detoxifiere pe seama acestui lucru.

Totodată, băile cu sare sunt bune și pentru cei care fac sport zilnic. Ele ajută cu durerile musculare, având capacitatea de a calma mușchii.

Sarea: avantaje şi dezavantaje

Consumată în cantităţi moderate, sarea ajută la reglarea presiunii sanguine, contribuie la eficienţa transmisiei nervoase şi a contracţiei musculare. În cazul în care suferi de balonare, constipaţie sau lipsa poftei de mâncare, poţi s-o adaugi, în cantităţi mici, în paharul cu apă.

De asemenea, băile calde cu apă sărată dau rezultate în cazul bolilor articulare, reumatismului şi ameliorează afecţiuni specifice sezonului rece (răceala, gripa sau guturaiul). Simptomele cistitei şi anexitei pot fi, de asemenea, ameliorate, cu ajutorul băilor de şezut cu apă sărată (5 linguri de sare grunjoasă la un litru de apă).

Şi aerul salin este benefic pentru sănătate, în acest sens fiind recomandate curele litorale şi cele de ocnă, indicate în afecţiuni precum astm bronşic, bronşită, emfizem pulmonar, rinită, sinuzită cronică, infecţii respiratorii repetate, hipotiroidie, scrie site-ul ce se intampla doctore.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.