Asigurarea CASCO: afla care sunt AVANTAJELE pe care le ai daca inchei o polita pentru masina ta!

Asigurarea CASCO: afla care sunt AVANTAJELE pe care le ai daca inchei o polita pentru masina ta!

Sa ai permis de conducere reprezinta, astazi, o prioritate pe care trebuie sa o ai in vedere cat mai curand in cazul in care nu ai obtinut deja statutul de sofer auto. In calitate de conducator auto, este important sa fii responsabil atat in momentul in care te afli la volan, cat si atunci cand vine vorba de ceee ce ai nevoie pentru. Siguranta ar trebui sa fie pe primul loc atunci cand pleci la drum, mai ales cand esti alaturi de cei dragi.

Asadar, nu pierde din vedere incheierea unei asigurari CASCO, destinate autovehiculului tau. O astfel de asigurare este indispensabila in societatea actuala, in care majoritatea oamenilor se deplaseaza zi de zi cu autoturismul personal. Tine pasul cu nevoile masinii tale si documenteaza-te temeinic, pentru a descoperi de ce automobilul tau are nevoie de o polita CASCO.

Iata, mai jos, 5 dintre cele mai importante AVANTAJE pe care le ai daca alegi asigurarea GoCASCO de la Gothaer.

5 BENEFICII de care te bucuri cu GoCASCO de la Gothaer:

  1. Masina reprezinta o investitie importanta, ce presupune, de cele mai multe ori, o suma considerabila de bani. In mod cert, te deplasezi zilnic cu masina, asadar aceasta este expusa in mod frecvent. Exista o multitudine de riscuri de care te poti lovi in calitate de sofer, insa una dintre cele mai intalnite este furtul. Asigurarea GoCASCO de la Gothaer prevede, printre altele, acoperirea in cazul in care te confrunti cu o astfel de problema. Furtul masinii, a pieselor acesteia ori a anumitor parti componente fac parte dintr-un pachet de beneficii de care te poti bucura daca alegi sa inchei o asigurare pentru masina ta la Gothaer.
  2. In tara noastra se inregistreaza zilnic accidente rutiere mai mult sau mai putin grave. Oricat de responsabil ai fi la volan, nu poti sti niciodata cand poate aparea in fata ta un sofer mai putin pregatit sau chiar neatent. Este important sa ai in vedere acest aspect si sa intelegi ca asigurarea GoCASCO iti poate veni in ajutor intr-un moment ca acesta. Iata ce include: ciocniri, accidente rutiere, caderi in apa, caderea unor corpuri pe masina, derapari ale automobilului, incediu, explozie, fenomene atmosferice si multe altele pe care le poti descoperi cu un simplu click, pentru a te pune in tema privid acoperirile asigurarii si nu numai.  
  3. Odata cu incheierea politei pentru masina la Gothaer, te bucuri GRATUIT de decontarea cheltuielilor cu tractarea, depozitarea masinii si cazarea pasagerilor.
  4. Alege asigurarea GoCASCO si esti acoperit pe intreg teritoriul Europei. Asadar, daca ai planuit in viitorul apropiat o excursie cu masina intr-o alta tara, poti calatori fara nicio grija, intrucat beneficiile mentionate vor fi, in continuare, valabile.
  5. Banii au reprezentat intotdeauna o problema si probabil ca asta te pune pe ganduri de fiecare data cand trebuie sa iei o decizie. Cand vine vorba de asigurarea pentru masina ta, ar trebui sa privesti lucrurile responsabil si sa iti dai seama ca nu vei regreta niciun moment incheierea politei. In plus, daca optezi pentru varianta asigurarii GoCASCO de la Gothaer, ai libertatea de a achita in rate prima de asigurare, cu o perioada de gratie de 15 zile calendaristice pentru plata ratelor primei.

Intra pe site aici si documenteaza-te privind pasii pe care trebuie sa ii urmezi ca sa inchei si tu o asigurare pentru masina la Gothaer. Online ai posibilitatea de a analiza toate beneficiile de care poti avea parte, dar si ceea ce implica, pe larg, polita GoCASCO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.