Asigurările obligatorii de răspundere civilă auto verificate de polițiștii din Tăuții Măgherăuș

În cursul zilei de ieri, 4 aprilie a.c., polițiștii din Tăuții Măgherăuș au desfășurat o acțiune pe D.N.1C – Tăuții Măgherăuș, Bușag, Cicârlău, care a vizat verificarea respectării prevederilor Legii nr. 132 din 2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto și a respectării normelor privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 132 din 2017. Alte nouă sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii au reținut șapte certificate de înmatriculare, respectiv șase seturi de plăcuțe de înmatriculare.

 

În primele două luni ale acestui an, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au aplicat 111 sancțiuni contravenționale pe linia Legii nr. 132 din 2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto. Pe această cale, reamintim conducătorilor auto faptul că, orice autovehicul care se deplasează pe drumurile publice trebuie să dețină, în mod obligatoriu, asigurare de răspundere civilă auto, iar în lipsa acesteia, folosirea autovehiculului devine ilegală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.