Asistentă medicală din Galați, prinsă după 4 ani de furturi: Bani și tichete de Vacanță furate de la pacienți și colegi

O asistentă medicală în vârstă de 49 de ani, de la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, a fost descoperită că a furat sume de bani, carduri bancare și tichete de vacanță timp de patru ani, atât de la pacienți, cât și de la colegii săi de muncă.

Anchetatorii au dezvăluit că femeia, după ce reușea să sustragă bunurile, efectua achiziții mici, evitând tranzacții cu sume mari pentru a nu activa cererea de cod PIN. În plus, se pare că vindea voucherele de vacanță pe internet, la un preț mai mic.

Descoperirea femeii a avut loc când a încercat să retragă 2.000 de lei de pe cardul unui medic. Medicul a alertat imediat autoritățile, iar ulterior, investigațiile au condus la efectuarea unor percheziții la locuința asistentei, unde au fost găsite dovezi care confirmă furturile.

Anchetatorii au identificat patru furturi, două de la pacienți, unul de la o altă asistentă și unul de la medicul care a raportat cazul. Cu toate acestea, procurorii presupun că numărul de persoane prejudiciate ar putea fi mai mare.

Asistenta medicală a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, iar autoritățile au subliniat că se vor lua măsuri suplimentare după o analiză completă a situației, inclusiv de către comisia de etică a spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.