Asociația Esperando: NOI PLANURI PENTRU PERSOANELE CU AFECȚIUNI FIZICE

În cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi la noul sediu al Asociației Esperando, doamna președinte – membru fondator, Andrada Cristina Crăciun a prezentat câteva aspect importante legate de derularea activității pentru persoanele cu afecțiuni fizice, dar și pentru restul comunității.

Un prim subiect a fost cel de prezentare a Centrului Integrativ Esperando și a modului în care acesta s-a transformat din vis, în realitate. Totul datorită unor omanie buni și frumoși, care au ales să se implice în comunitatea din care fac parte. Au fost donații, sponsorizări primite de la sponsori, prieteni, colaboratorilor etc. Fără ei, astăzi, persoanele cu afecțuni/ dizabilități fizice nu s-ar fi putut bucura de terapii și servicii de recuperare într-un spațiu adecvat.

În prima jumătate a anului, ne dorim să inaugurăm noul sediu împreună cu cei care ne-au fost alături în acest demers.

Un alt subiect a fost prezentarea unor informații legate de campania de strângere de fonduri prin SMS inițiată de Asociația Esperando la începutul lunii martie, “DONEAZĂ pentru O ȘANSĂ către NORMALITATE!”.

Prin intermediul acesteia ne propunem să finalizăm reabilitarea primei clădiri a Complexului Socio – Medical Esperando pentru persoanele cu afecțiuni/ dizabilităţi fizice, adaptarea spațiului și curții, reamenajarea spațiului verde și realizarea unei grădini terapeutice.

Campania se va derula pe o perioadă de 3 luni.

De asemenea, s-a discutat despre finanțarea serviciilor pentru persoanele cu dizabilități, în acest sens, singura soluție este autofinanțarea, prin oferirea de servicii de recuperare, masaj, reflexoterapie, gimnastică medical și întreținere corporală etc. pentru întreaga comunitate, nu doar pentru persoanele cu dizabilități.

Sumele obținute vor fi utilizate pentru susținerea activităților de recuperare pentru persoanele cu dizabilități.

La final, s-a făcut un scurt tur al clădirii, cei prezenți fiind impresionați de mediul natural în care se află noua locație.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.