Asociația Paula’s Angels își deschide porțile luni! Două conturi au fost deschise pe numele Asociației, pentru a veni în sprijinul copiilor necăjiți!

sediu paula-s angelsAsociația Paula’s Angels își deschide porțile luni! Două conturi au fost deschise pe numele Asociației, pentru a veni în sprijinul copiilor necăjiți!

Anca Dindiligan, mama tinerei ucise cu opt luni în urmă, în Baia Sprie, a deschis în numele copilei sale o asociație umanitară, care să vină în sprijinul micuților  oropsiți de soartă. După luni întregi de acte și drumuri pentru a rezolva spațiul necesar în care să-și desfășoare activitatea, Asociația ”Paula’s Angels” își va deschide porțile luni, 24 august, la sediul din Baia Sprie, pe strada Câmpului Nr. 3.

Pentru a renova sediul și pentru a-l dota cu mobilier, Anca Dindiligan are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Și tot spre cei inimoși se îndreaptă rugămintea ei de a obține donații care să vină în sprijinul acestor copii suferinzi, din dorința de a aduce un zâmbet pe chipurile lor. ”Asociația Paula’s Angels, ONG-ul care l-am înființat în memoria scumpei mele copile, Paula Dindiligan, își va deschide ușile pentru pentru a-i ajuta pe cei nevoiași.

După multă trudă, am reușit să duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus după plecarea Paulei. Știu că ea m-a ajutat în tot ceea ce am realizat până acum și cu siguranță o va face în continuare. Așadar, începând de luni, 24 august, la sediul asociației de pe strada Câmpului Nr 3, din Baia Sprie, cei care doresc să sprijine nevoiașii sunt așteptați acolo, după ora 19.00.

De asemenea, pe numele Asociației au fost deschise doua conturi la Banca Transilvania, în euro RO83BTRLEURCRT0306027801 și în lei RO36BTRLRONCRT0306027801. Toți banii care vor fi depuși în conturi se vor folosi pentru a-i ajuta pe semenii noștri. Totodată, cei care doresc să ajute la renovarea sediului sau să ne ajute cu mobilier sunt bineveniți.

Sper ca, împreună cu oamenii de suflet, să putem face alți copii necăjiți să fie cât de cât fericiți. Știu că împreună vom reuși! Cu siguranță că Paula, de acolo de sus, este fericită. Doamne ajută!”, a scris Anca Dindiligan pe pagina personală de Facebook.

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.