Astaldi caută 110 muncitori pentru construcţia a 18 kilometri din Autostrada Transilvania

Asocierea Astaldi – Max Boegl – Astalrom – Consitrans angajează 110 persoane pentru construcţia a 18 kilometri din Autostrada Transilvania. Posturile oferite variază de la şofer de autobasculantă până la fierar – betonist.

Asocierea condusă de italienii de la Astaldi a postat vineri, 11 mai, un anunţ pe OLX prin care oferă 110 locuri de muncă pentru lucrări la Autostrada A3, Tronson Ogra – Câmpia Turzii, Lotul 2.

Compania caută mai exact 50 operatori de utilaj (buldozer, excavator, cilindru compactor, freză, greder, concasor, şofer autobasculantă, şofer autobetonier).

De asemenea, mai oferă câte 20 de locuri de dulgher, fierar – betonist şi, respectiv, de lăcătuş –mecanic.

Asocierea Astaldi – Max Boegl – Astalrom – Consitrans a câştigat contractul pentru construirea celui mai lung lot din Autostrada Câmpia Turzii – Târgu Mureş pentru suma de 437,63 milioane de lei.

Ordinul de începere a lucrărilor pe acest lot a fost emis în mai 2016 iar termenul estimat pentru finalizarea lor este al doilea trimestru din 2019. Gradul de execuţie a lucrărilor este de 30,29%, potrivit celor mai recente date de pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Constructorii au atras atenţia în repetate rânduri că se confruntă cu o criză acută a forţei de muncă. O soluţie identificată de unii dintre aceştia este aducerea de muncitori din Vietnam, potrivit lui Cristian Erbașu, președintele Patronatului Societăților în Construcții.

Sursa: economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.