ATAC cu GRENADĂ într-un cafe-bar din Maramureş. Reglare de conturi ca-n filme!

Reglare de conturi ca-n filme. ATAC cu GRENADĂ într-un bar din Maramureş!
O explozie puternică s-a produs miercuri dimineaţa într-un cafe-bar de pe raza localității Rona de Sus, judeţul Maramureş.

Explozia nu a produs victime, aceasta soldându-se doar cu pagube materiale. Din primele cercetări se pare că cineva a aruncat în clădire o grenadă.


O explozie puternică s-a produs miercuri dimineaţa, în jurul orei 3.30, într-un bar din Rona de Sus.

„Am auzit o bubuitură puternică. A fost explozie. Nu am știut ce se întâmplă pentru că nimeni nu a anunțat nimic. Știu că acum sunt polițiștii la cafe-barul respectiv. Au fost doar pagube materiale” a declarat primarul Romaniuc, pentru ActualMM.ro.

Potrivit actualmm.ro, deflagrația a fost provocată de o grenadă și, potrivit unor surse neoficiale, persoane necunoscute au aruncat prin geam o grenadă care a ajuns în interiorul bucătăriei de lângă bar. Aceste persoane ar fi rackeți ucraineni care, se pare, au ajuns la Rona de Sus pentru a-și recupera banii pe care ar fi trebuit să îi ia în urma unor afaceri cu țigări de contrabandă.

Polițiștii de la Serviciul Criminalistic prelevează probe în acest moment de la fața loculiui și proprietarii vor fi audiați.

sursa:rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.