Atelierele UNIKA-diversitate,stil si profesionalism

Încă de la începuturile lor și până acum, Atelierele UNIKA s-au definit prin diversitate, stil și profesionalism. Și nu, nu sunt cuvinte alese la întâmplare, sunt cuvinte care chiar caracterizează această companie, mai exact cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România. Îi caracterizează diversitatea pentru că întotdeauna au fost inovativi, creativi, dornici de a oferi publicului lor o “mare” de produse din care să aleagă și de care să nu se plictisească niciodată. Ba din contră, să își dorească și mai mult. Trecând la stil, se poate observa cu ușurință că produsele marca Atelierele UNIKA nu fac parte din categoria celor “mediocre” de pe piață. Nu numai că se remarcă prin calitatea materialelor folosite, dar nici designul nu e de ici, de colo. Designul face parte din stil, iar detaliile legate de aspectul produselor lor sunt puse întotdeauna pe primul plan. În ceea ce privește profesionalismul, nu încape vorbă de îndoială. De-a lungul anilor, au făcut oameni fericiți, mulțumiți de achizițiile lor și au păstrat întotdeauna calitatea, atât în privința produselor, cât și în privința comunicării. Iată câteva produse care dau sens cuvintelor definitorii ale producătorului!

Notes – Gama Design

Gama Design

Gama Design – Tărtăria și Cucuteni este una dintre cele mai stilizate game de notesuri. De ce? Așa cum spun tăblițele de la Tărtăria și artefactele de la Cucuteni, noi am fost prima civilizație de pe pământ care a utilizat semne stilizate, iar Atelierele UNIKA au continuat să le folosească pe coperta termo sensibilă a notesului. Ele dau un design deosebit produsului, procesul de combinație de folio și timbru sec fiind pionierat în România. Notesul are coperta buretată din piele ecologică, colț rotund și bloc A5 liniat, matematică offset alb sau velin ivoire, 144 pagini și design pe cotor.

Am putea spune despre produsele din Gama Design – Marea Unire 100 de ani! că sunt produsele anului 2018. Ele au un design aparte. Hora – broderie – “mândru că sunt român”  marchează produsul conceput special în anul centenarului marii uniri de la 1918. Notesul are copertă buretată din piele ecologică, colț rotund și bloc A5 liniat, matematică offset alb sau velin ivoire, 144 pagini și broderie pe coperta 1.

Cadouri corporate

Atunci când vine vorba de evenimente în cadrul unei companii, cadourile corporate sunt preferatele angajaților. Pentru asta, Atelierele UNIKA au lansat un kit multifuncțional alcătuit din desk pad, mouse pad, suport pentru hârtie de scris, suport pentru cărți de vizită și clipboard. De asemenea, aveți posibilitatea de a combina mai multe produse din această categorie și de a forma un set. La sfârșit de an, aceste seturi promo sunt ideale pentru companii. Spre exemplu, puteți alcătui un set din agenda tip flexi, suport diverse, suport de pix, etui pasaport, etui cărți de vizită și etui de ochelari.

Horeca

Că tot vorbeam de inovație ca fiind caracteristică a Atelierelor UNIKA, au lansat ceva nou în ceea ce privește categoria Horeca. Seturile Clasice Mk, colecție specific pentru online, au acum stocuri accesibile și pentru restaurantele sau pensiunile ceva mai mici. De exemplu, pot fi comandate doar 5 mape de meniu și 5 note de plată. Pe lângă faptul că sunt accesibile din punct de vedere al cantității, ele pot fi găsite și pe cel mai mare marketplace din România.

Așadar, dacă vă gândiți să achiziționați unul dintre produsele prezentate mai sus și nu numai, puteți fi siguri că la Atelierele UNIKA găsiți diversitate, stil și profesionalism. Vă dorim cumpărături plăcute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.