ATENTAT TERORIST de ultimă oră. 27 morți și zeci de răniți

ATENTAT TERORIST de ultimă oră. 27 morți și zeci de răniți

Douăzeci şi şapte de persoane au fost ucise, între care 26 de civili şi un poliţist, într-un atac comis luni împotriva unui complex de clădiri guvernamentale din capitala afgană Kabul, a anunţat Ministerul de Interne afgan, relatează dpa, citată de Agerpres.

VEZI: Vara 2019 in Insula Afroditei – Cipru Zbor charter din Cluj-Napoca
Trei atacatori au fost de asemenea ucişi, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Nasrat Rahimi.

Şaisprezece civili şi un poliţist au fost răniţi, a mai spus el.

Oficialul afgan a afirmat că două clădiri sunt sigure după intervenţia forţelor de securitate afgane, care se află în prezent într-o a treia clădire pentru a elimina pericolul.

Mai înainte, purtătorul de cuvânt al ministerului a afirmat că forţele de securitate afgane au eliberat 260 de ostatici şi au ucis trei atacatori care au detonat o maşină capcană înainte de a lua cu asalt complexul guvernamental din Kabul unde se află clădiri ale Ministerului Lucrărilor Publice şi ale Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Incidentul de luni reprezintă cel de-al 22-lea atac comis din ianuarie la Kabul. În total, 510 persoane au fost ucise şi aproape 1.000 rănite în aceste atacuri lansate în capitala Afganistanului.Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.