Atentat terorist transmis Live. Două persoane au fost împuşcate în cap şi au murit pe loc. Alte şapte au fost rănite grav

Atentat terorist transmis Live. Două persoane au fost împuşcate în cap şi au murit pe loc. Alte şapte au fost rănite grav

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Atentat într-un supermarket din oraşul Buffalo, New York. Un tânăr înarmat şi îmbrăcat în haine militare a împuşcat cel puţin nouă oameni.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Bărbatul a transmis atentatul Live pe o platformă online şi chiar a lăsat un manifest de 106 pagini în care a încercat să îşi justifice gestul.

El a intrat într-un supermarket din Buffalo, New York şi a început să tragă. Imaginile au fost transmise Live pe internet.

Cel puţin două persoane, care făceau cumpărături în magazin, au fost împuşcate în cap şi au murit pe loc, iar alte şapte au fost rănite de gloanţele trase de atacator.Într-o imagine postată pe Facebook şi Twitter se poate observa că atacatorul a fost reţinut de poliţiştii din Buffalo imediat după atentat, notează CNN.

Supermarketul, situat pe Jefferson Avenue din oraşul Buffalo, aflat pe malul lacului Erie, la graniţa cu Canada, a fost încercuit de forţele de ordine.

În manifestul postat online, atacatorul s-a descris ca fiind un tânăr de 18 ani.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.