ATENTATE TERORISTE în Franța: Zeci de victime / VIDEO / UPDATE: 158 de morți și zeci de răniți

Un jurnalist roman printre victimele atentatelor.

UPDATE: Un nou bilanț provizoriu indică 158 de morți și zeci de răniți.

UPDATE: Belgia și Olanda au anunțat că își închid granițele.

UPDATE: 100 de morți sunt semnalați doar la sala de spectacole Bataclan, acolo unde era un concert rock

UPDATE: Franța a decretat starea de urgență pe tot teritoriul țării după atentatele de la Paris soldate, până acum, cu 143 de morți și zeci de răniți.

UPDATE: Conform ultimului bilanț, numărul morților a ajuns la 60.

UPDATE: O luare de ostatici este în curs la sala de spectacole Bataclan, din arondismentul 11 al Parisului, a anunţat prefectura de poliţie.

UPDATE: Autorităție franceze spun că au avut loc atentate teroriste.

UPDATE: Autoritățile au anunțat un prim bilanț: 18 morți!

UPDATE: Se pare că ar fi vorba de 4 atacuri. Trei dintre ele au fost atacuri armate, iar unul a fost atentat sinucigaș. La stadionul pe care se dispută meciul, în afara lui, s-au auzit două explozii.

Mai multe atentate teroriste au avut loc, în această seară, în Paris! Este vorba despre un atentat kamikaze, de lângă Stade de France, unde are loc meciul amical dintre Franța și Germania, și alte două atacuri armate, în două restaurante.

Deocamdată, se vorbește despre un număr de 7 persoane ucise și mai multe rănite. Președintele Franței, cel care asista la meciul Franța-Germania, a fost evacuat de urgență.

De altfel, naționala Germaniei a trecut prin momente neplăcute în această dimineață, cu doar cîteva ore înaintea jocului cu Franța.

Campioana mondială a fost evacuată din hotelul de la Paris, după o alarmă cu bombă. Geniștii nu au găsit însă nici un dispozitiv explozibil la hotelul Molitor.

În total, din clădire au fost evacuate 250 de persoane. „A fost o alarmă cu bombă. Hotelul a fost izolat pe o zonă largă și evacuat”, a zis Oliver Bierhoff.

Amenințarea cu bombă a venit la ora 9:10 și imediat hotelul a fost evacuat. Jucătorii și restul staffului au fost duși la Roland Garros, pentru a vizita.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.