Atentie. Ce trebuie sa faceti daca gasiti o moneda la manerul masinii.

Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand parcati masina in locuri publice. O metoda incredibila de furt a fost descoperita: moneda de la portiera masinii. Ce inseamna asta si ce trebuie sa faceti daca o descoperiti.

Se stie faptul ca hotii devin din ce in ce mai inventivi si fac tot posibilul sa isi duca planul la bun sfarsit. Astazi vorbim despre metoda monedei de la manerul masinii.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Potrivit realitatea.net, infractorii pun moneda la maner si asteapta ca proprietarii sa activeze sistemul centralizat de inchidere al autoturismului. Drept urmare, usa unde este pusa moneda nu se mai inchide, iar hotii pot intra nestingheriti in autoturism, fara sa forteze portiera.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Se pare ca aceasta metoda este folosita in parcarile aglomerate cum ar fi cele ale marelor magazine si a supermarket-urilor. Daca gasiti o astfel de moneda la portiera masinii, cel mai indicat este sa sunati imediat la Politie si sa semnalati cazul.

Metoda celor 100 de lei la stergator

O alta metoda de furt este bancnota din parbriz. Situatia este des intalnita in parcarile centrelor comerciale, unde masinile sunt parcate unele langa celelalte.

Cum functioneaza metoda de furt: o echipa de 2 – 3 indivizi asteapta la panda in parcare, de obicei la bordul unor masini cu numere false de Bulgaria sau Anglia.

In momentul in care pun ochii pe o victima, de obicei femei bine imbracate, cu masini de lux si cu o geanta mare, asteapta victima sa parcheze masina, apoi se pun pe asteptare.

Unul dintre infractori pune la stergatorul masinii victimei o bancnota de 100 de lei sau 50 de lei, cat sa ii atraga atentia imediat soferului atunci cand se urca in masina.

Soferul se aseaza la volan, pune geanta pe scaunul din dreapta, apoi porneste masina. In momentul in care vede banii pe parbriz, deschide usa si se duce sa o ia.

In tot acest timp, un infractor sta ascuns in spatele masinii, iar cand victima se da jos, individul intervine si sustrage poseta femeii, dupa care se face nevazut.

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.