Atenție la tâlhari! Mai mulți băimareni au fost atacați și jefuiți după lăsarea întunericului

Ieri, 28 iulie, în urma măsurilor informativ-operative efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au fost identificați patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, care sunt bănuiți de comiterea a două fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, prima faptă s-ar fi produs în noaptea de 23 iulie a.c., la ora 23.30, când victimele, 2 bărbați de 45 și 48 de ani, în timp ce se aflau în zona Autogării din Baia Mare, au fost deposedați prin violență de mai multe bunuri în valoare de aproximativ 1650 de lei.

A doua faptă s-ar fi produs în seara zilei de 25 iulie a.c., la ora 22.40, în timp ce victima, un bărbat de 54 de ani, se deplasa pe strada Vasile Alecsandri din municipiu cu un alt bărbat de 55 de ani, a fost ajuns din spate de către de către doi bărbați, moment în care a fost agresat fizic, a căzut la pământ, după care i-au furat o borsetă care conținea mai multe bunuri personale.

Imediat după comiterea faptei, agresorii au au fugit de la fața locului iar victima a fost transportată la spital de către echipajul de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Față de cele patru persoane bănuite de comiterea faptei, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Judecătoriei Baia Mare, cu propunere de arestare preventivă. Aceștia sunt cercetați sub aspectul savârsirii infractiunii de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.