ATENȚIE! O marcă renumită de bomboane cauzează cancer, migrene, hiperactivitate, alergii

bomb

Bomboanele M & M pot duce la cancer, migrene, hiperactivitate, alergii, anxietate, și mai mult. Vă rugăm, nu dati aceste bomboane toxice copiilor tăi.
Mars a fost fondat de Franklin Clarence Mars.  Fabrica de bomboane Mars început în 1911, în Tacoma, Washington. Una dintre cele mai populare bomboane create de compania Mars este, M & Ms.

Ele au fost create în 1941 și în prezent sunt vândute în peste 100 de țări cu 33 de umpluturi diferite. Ciocolata din bomboane a fost creată special, cu o modalitate de topire diferită  „Se topeste in gura, nu în mână”. Cele două „M” S reprezintă Forest E. Mars și William FR Murrie, fiul președintelui Hershey. Ciocolata a avut o pondere de 20% din produsul întreg.  În 1976, bomboanele Red au fost eliminate din cauza problemelor de sănătate ale consumatorilor suspectate cancerigen găsit în colorant FD & C Red # 2.

Bomboane rosii au fost reintroduse în 1986 și Marsa continuat să primească petiții despre eliminarea culorile artificiale. O petiție de Change.org și un comunicat de presă de la Centrul pentru Stiinta in interes public (CSPI) a descris coloranți artificiali ca „produse chimice neurotoxice”.

Această petiție a fost similară cu cea a Kraft, cerându-le să elimine periculoase Yellow # 5 și # 6 Galben de macaroane cu brânză sa, care a fost susținut de 350.000 de semnături. CSPI a cerut petiția de a recomanda etichete de avertizaresi si listare a presupuselor riscuri .CSPI Dr. Jacobson a spus: „Dovezile că aceste produse petrochimice agravează comportamentul unor copii sunt convingătoare. „Sper că acest comitet va sfătui agenția să solicite avertisment și să încurajeze companiile în mod voluntar pentru a comuta la coloranti naturali mai siguri.” Să ne uităm la ingredientele actuale listate pe un sac de Original M & Ms: Ciocolata de lapte (zahăr, ciocolată, unt de cacao , lapte degresat, grăsime din lapte, lactoză, lecitină din soia, sare, culoare artificială), zahăr, amidon de porumb,> 1% sirop de porumb, dextrină, coloranți artificiali (Albastru 1 Lake, Rosu 40 Lake, galben 6, galben 5, Red 40, albastru 1, albastru 2 lac, galben 6 Lake, galben 5 Lake, albastru 2), gumă de acacia.

Care sunt efectele negative ale acestor ingrediente: • Lecitină de soia: 93% din soia este modificată genetic.

Lecitină de soia poate provoca cancer de sân, are efecte negative asupra fertilității și reproducerii, poate duce la anomalii comportamentale și cerebrale. Culorile existente sunt dăunătoare. • Albastru # 1: Produce tumori maligne. Efectele posibile includ astmul, urticarie, febra fanului, scăderea tensiunii arteriale, reacții alergice. Se recomandă precauție în cazul în persoanelor sensibile, aspirina. • Red # 40: Conform ADN-ului, provoacă umflarea gurii, urticarie, hiperactivitate la copii și cancer. • Galben # 6: Poate provoca cancer, hiperactivitate, reacții alergice, diaree, vărsături, urticarie, migrene și umflarea pielii. • Galben # 5: Poate cauza reacții alergice, hiperactivitate, cancer. • Albastru # 2: este un produs pe baza de petrol, cu o formulă chimică a C16H10N2O2. Aceasta crește hiperactivitate la copii, crește tumori cerebrale la șobolani de laborator și alte dezvoltarea celulelor anormale. • Guma Acacia: Este o fibră alimentară din copac . Provoacă gaze, balonare, greață și scaun liber. Din păcate, compania Mars a ales să continue să folosească aceste culori artificiale, deoarece FDA a declarat că sunt sigure pentru consumul uman. Ei aleg să ignore datele științifice care să ateste în caz contrar, chiar dacă există și alte alternative, de culoari sigure şi naturale. În 2007, Forbes a raportat că Mars a făcut 27400000 de dolari.

Aşadar. cred că îşi pot permite să facă unele schimbări pozitive pentru produsele lor, până atunci, ei nu vor vedea un ban din banii noşti.

sursa:onlinereport.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.