Atenţie, peste patru zile WhatsApp va deveni incompatibil cu milioane de smartphone-uri. Verifică să vezi dacă poţi folosi aplicaţia după 1 ianuarie

Aplicaţia WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de telefoane din întreaga lume. De vină este un nou update al aplicaţiei, actualizările fiind valabile începând cu 1 ianuarie 2021.

După Anul Nou, device-urile mai vechi nu vor mai fi compatibile cu aplicaţia WhatsApp, iar modificările îi vizează atât pe utilizatorii de iPhone, cât şi pe cei care deţin un smartphone cu sistem de operare Android.

Cei care doresc să îşi păstreze aplicaţia, dar şi să folosească în continuare WhatsApp, pot apela totuşi la o actualizare de software.

De la 1 ianuarie, orice iPhone care nu rulează cu un sistem de operare inferior iOS 9, precum şi orice smartphone care nu are cel puţin versiunea Android 4.0.3, nu va mai putea utiliza aplicaţia deţinută de compania Facebook.

Mai exact, orice model de iPhone mai vechi decât iPhone 4 (inclusiv) e vizat, întrucât dispozitivele respective nu suportă actualizarea iOS 9. Deşi modelele iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 şi iPhone 6S au fost lansate înainte de apariţia iOS 9, actualizarea sistemului de operare este posibilă fără probleme, după cum scrie Daily Mirror.

În ceea ce priveşte telefoanele care operează cu sistemul Android, nu vor mai putea suporta aplicaţia WhatsApp smartphone-urile:

Samsung Galaxy S2

HTC Desire

LG Optimus Black

Motorola Droid Razr

Pentru a afla versiunea sistemului de operare, posesorii de telefoane cu sistem de operare Android trebuie să intre în meniul Settings, iar acolo să selecteze About System sau About Device.

Posesorii de iPhone trebuie să acceseze meniul Settings, iar de aici trebuie accesată opțiunea General, apoi sectiunea Information.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.