Atenţie! Se ridică chioşcurile abandonate de difuzare a presei!

Până nu demult eram obişnuiţi să vedem chioşcuri de ziare aproape la fiecare colţ de stradă. Reţelele sociale şi revistele electronice au făcut să scadă interesul populaţiei pentru publicaţiile tipărite. Acest fapt afectează publicaţiile care vor fi nevoite să găsească modalităţi de a-şi vinde publicaţiile în mediul on-line. Acest precedent a făcut ca unele firme care se ocupă de vânzarea publicaţiilor să nu mai aibă activitate.

Primăria Baia Mare s-a autosesizat în acest sens şi a dispus demontarea chioşcurilor care nu desfăşoară activitate de luni bune sau chiar ani.

Serviciul Corp Control-Biroul Disciplină în Construcții din cadrul Poliției Locale a demontat ieri două chioșcuri abandonate pe domeniul public al municipiului care aveau ca obiect de activitate vânzarea presei. Cele două construcții erau amplasate pe Bulevardului Republicii și la intersecția străzilor I.L. Caragiale cu Victoriei. Reprezentanţii autorităţii locale au depozitat cele două chioşcuri aflate în stare avansată de degradre în incinta companiei locale de transport în comun.

Primăria Baia Mare va continua astfel de acţiuni în municipiu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.