Atenție șoferi: Dragomirești, Bogdan Vodă, Cavnic – polițiștii au verificat 70 de autovehicule!

Întrucât în cadrul acțiunilor organizate în weekend au fost constatate mai multe abateri rutiere, polițiștii au continuat activitățile pentru păstrarea unui climat de siguranță rutieră și pentru depistarea respectiv luarea măsurilor legale față de cei care pun în pericol siguranța participanților la trafic.
Astfel, polițiștii orașului Dragomireşti și cei ai Secţiei 2 Poliție Bogdan Vodă, au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe D.J. 186 Dragomirești – Strâmtura, iar polițiștii din Cavnic au organizat o acțiune, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român, pentru depistarea persoanelor care pun în pericol siguranța traficului, circulând cu autovehicule cu defecțiuni tehnice.
Au fost oprite și verificate aproape 70 de autovehicule. Polițiștii au luat măsuri față de abaterile constatate, fiind aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5500 lei.
Totodată, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările în cazul unei infracțiuni de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.
Un conducător auto a rămas fără permisul de conducere, iar în alte șase situații au fost retrase certificatele de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.