Atenționare de călătorie Republica Coreea – taifunul Hinnamnor

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Coreea că autoritățile din această țară au emis avertizări de vânt puternic și ploi abundente.

Cetățenii români sunt rugați să manifeste atenție sporită, să urmeze sfaturile autorităților sud-coreene competente și să urmărească îndeaproape informațiile distribuite de acestea.

De asemenea, este posibil ca taifunul să afecteze planurile de zbor ale curselor aeriene, provocând anulări și întârzieri, motiv pentru care este necesară consultarea în permanență a informațiilor de zbor oferite de companiile aeriene sau autoritățile aeroportuare din Republica Coreea.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României în Republica Coreea: +822 7974924, sau telefonul pentru urgențe consulare +82 1089394924.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://seoul.mae.ro, www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.