ATP TRUCKS AUTOMOBILE anunță lansarea noilor autotractoare .Truston 550 CP 4×2 și 6×4, respectiv 480 CP 6×4

ATP TRUCKS AUTOMOBILE anunță lansarea noilor autotractoare .Truston 550 CP 4×2 și 6×4, respectiv 480 CP 6×4

Lansarea are loc în cadrul Festivalul CoBuild, din Ciugud.

Ciugud, Alba Iulia, 17.05.2024: ATP TRUCKS AUTOMOBILE, compania producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane din România, anunță lansarea de noi produse în portofoliu. Evenimentul are loc în cadrul festivalului CoBuild 2024 din județul Alba – manifestare dedicată sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții. Marcăm astfel debutul autotractoarelor Truston 4×2 550CP și Truston 6×4 550CP.

Cu o prezență în piață începând cu anul 2019, ATP TRUCKS AUTOMOBILE a demonstrat preocuparea sa față de inovație și performanță în industria vehiculelor comerciale. Lansarea autobasculantei Truston 8×4 430CP a reprezentat o repoziționare a strategiei ATP Group iar acum suntem încântați să extindem gama de produse cu autotractoare de ultimă generație, special create pentru a răspunde nevoilor pieței de construcții din România.

Business-ul de aproape 30 de ani pe care ATP Group l-a dezvoltat în legătură cu companiile din industria transporturilor din România ne dă acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor și exigențelor clienților noștri. Noile autotractoare Truston 4×2 550CP și Truston 6×4 550CP reprezintă o combinație echilibrată între putere, eficiență și tehnologie avansată, fiind proiectate anume pentru a răspunde cerințelor complexe ale industriei construcțiilor.

„Suntem mândri să aducem aceste noi autotractoare pe piață, subliniind angajamentul nostru continuu față de progresul și evoluția industriei auto în România. Dacă până acum am oferit varianta cap tractor doar cu motor 480 CP 4×2,  vehiculele noastre ating de acum performanțe excelente cu cei 550 CP. De remarcat și cabina foarte spațioasă și cu multiple spații de depozitare, care generează un confort sporit pentru șoferi. Elementele de confort includ ecran TV, clima de staționare și sistem multimedia de ultimă generație, asigurând o experiență plăcută utilizatorului.”, a declarat Lucian Varga, directorul național de vânzări al ATP TRUCKS AUTOMOBILE.

Cabina noului autotractor Truston, în varianta înaltă, vine cu un design puternic, ultramodern și are abordarea orientată spre confortul șoferului. Designul tabloului de bord în stilul cockpit asigură un spațiu ergonomic în care toate funcțiile sunt ușor accesibile. Volanul este multifuncțional, suspensia cabinei este pneumatică, climatizarea presupune aer condiționat automat și climă în staționare. Scaunul șoferului este pneumatic, cu reglaj lombar, cu sistem de încălzire și ventilație, tapițerie din material respirabil de înaltă calitate. Spațiul de odihnă încorporează două paturi tip Confort cu 2 spații de depozitare. Alte 5 spații de depozitare sunt disponibile în zona deasupra parbrizului.

Noile autotractoare Truston se impun prin motoare de înaltă performanță: Weichai model 13.550E62, capacitate cilindrică 12540 cbm, cu 550 CP și 2600 Nm, respectiv Weichai model 13.480E62, capacitate cilindrică 12540 cbm cu 480 CP și 2313 Nm. Transmisia manuală automatizată (AMT) cu 16 + 2 trepte și cu sincronizator, ajută la optimizarea consumului de combustibil și oferă un cuplu de putere superior.

În dotarea standard, noile autotractoare vin cu asistență la parcare cu vedere 360 grade, Cruise control, Keyless GO, Asistent menținere bandă rulare, Sistem ECAS , ESC.

ATP TRUCKS AUTOMOBILE
invită participanții la Festivalul CoBuild să viziteze standul ATP Group pentru a afla mai multe despre noile produse și pentru a discuta despre modul în care putem susține proiectele lor de construcții.

Despre ATP TRUCKS AUTOMOBILE:
ATP TRUCKS AUTOMOBILE face parte din ATP Group și din 2019 asamblează la Baia Mare camioanele Truston. Azi portofoliul de produse al producătorului include o gamă variată de vehicule comerciale: Autobasculanta 430 CP 8×4, Autobetoniera 430 CP 8×4, Cap tractor 480 CP 4×2 și 6×4, Cap tractor 550 CP 4×2 și 6×4, autobuzul electric ATP Bus. Și continuă să se dezvolte pentru a satisface cerințele clienților.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Nume: Alexandra Moldovan
Poziție: Manager MKT
Telefon: 0731 818 097
Email: alexandra.moldovan@atp-exodus.com

www.atp-trucks.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.