Au crezut ca scapă în weekend. Mai mulți conducători auto au fost depistați în trafic fără a avea dreptul de a conduce

Polițiștii care au desfășurat ieri activități pe drumurile publice au întocmit dosare penale și continuă cercetările, după ce au depistat trei persoane care au condus autovehicule fără să dețină acest drept.

Pe bld. Unirii din municipiul Baia Mare a fost depistat un autoturism al cărui conducător auto nu a respectat indicatorul „obligatoriu la dreapta”. Polițiștii au procedat la oprirea acestuia în trafic. La volan a fost identificat un tânăr de 33 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, iar în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că permisul de conducere al acestuia a fost retras.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa angrenați în activități de supraveghere și control trafic pe D.J. 108 D împreună cu polițiștii orașului Ulmeni, au identificat un bărbat de 48 ani, din comuna Asuaju de Sus, care conducea un autoturism, chiar dacă are dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, polițiștii din Ulmeni desfășoară activități de cercetare, după ce au identificat un tânăr de 21 de ani care, deși avea dreptul de conducere suspendat, ar fi condus un autoturism și ar fi fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0.08 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu Drugtestul, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor interzise.

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale și sub coordonarea procurorului continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.