Au făcut anunțul! Oricine se poate testa de Coronavirus. Cum te înscri pe lista

Au făcut anunțul! Oricine se poate testa de Coronavirus. Cum te înscri pe lista

Sanador face şi teste gratuite pentru cine are trimitere de la epidemiolog, pe lângă cele cu plată Începând de astăzi, clinica Sanador devine prima instituție privată din România care efectuează teste pentru Coronavirus.  Anunțul a fost făcut chiar de către clinică, care spune că prețul este de 350 de lei și că rezultatele vin în 24 de ore, ulterior am aflat că ele pot fi făcute şi gratuit, dacă oamenii vin cu trimitere.

Analizele se fac în laboratorul clinicii, situat în Calea Plevnei. Până acum, doar clinica OK Medical punea la dispoziția pacienților un test, însă era vorba despre un teste rapid, mai puin exact decât cele de laborator. Analizele ka Sanador se fac pe bază de programare. Programarea se poate face la un număr de telefon ce poate fi găsit pe site-ul rețelei, de luni până vineri între orele 7 și 19. Florin Andronescu, acţionar alături de soţia sa Doris Andronescu a clinicii Sanador, a declarat pentru ECONOMICA.NET că săptămâna viitoare toate orele de programare pentru testarea Covid 19 sunt ocupate.

” Avem contractul de import al acestor teste şi suntem asiguraţi că vom primi săptămânal 2.500 – 3.000 de teste. Acum avem deja primite 3.000 de teste şi activitatea se poate desfăşura normal. De asemenea, vreau să fac o precizare. Clinicile noastre au şi contract cu CNAS, drept care pacienţii care vin cu trimitere de la epidemiolog pot beneficia gratuit de acest test. La cerere, testarea se face contra cost.” Anterior, clinica Ok Medical a anunțat că, pentru 98 de lei, pune la dispoziția pacienților teste rapide pentru COVID-19.

Precizăm că aceste teste nu au aceeași exactitate ca cele de laborator, însă pot fi făcute, acasă, de către pacient.   Știre în curs de actualizare.ECONOMICA.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.