Autocamioane cu documente false depistate la Siret

politistidefrontieraDoi cetăţeni ucraineni sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră suceveni după ce au prezentat la control, pentru autocamioanele pe care le conduceau, două certificate de înmatriculare false şi o carte verde falsificata.

În data de 21 iunie 2015,  la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-au prezentat, pe sensul de intrare în România, doi cetăţeni ucraineni Valerii D. şi Sergii L., de 35 respectiv 38 de ani la volanul a două autocamioane marca DAF.

La controlul de frontieră, bărbaţii au prezentat pentru cele doua mijloace de transport documentele solicitate de către lucrătorii noştri şi existând suspiciuni cu privire la condiţiile de formă şi fond ale acestora, s-a trecut la efectuarea unor verificări în linia a doua de control.

Drept urmare, s-a constatat faptul că certificatele de înmatriculare ale celor două auto-marfare nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond a unor documente autentice fiind false total realizate prin imprimare laser. De asemenea cartea verde prezentată pentru control de Valerii D., este falsificata, fiind modificată perioada valabilităţii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale, punerea în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare sau înregistrare şi tractarea unei semiremorci neînmatriculate sau neînregistrate sau cu numere false de înmatriculare sau înregistrare.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.