Autocamion căutat de autorităţile din Ungaria, descoperit de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat la controlul de frontieră un tânăr care conducea  un autocamion marca Renault, în valoare de 140.000 de lei, căutat de autorităţile din Ungaria.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român D.C., în vârstă de 25 de ani, la volanul unui autocamion marca Renault.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Ungaria.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă de faptul că autovehiculul este căutat de autorităţi.

Mijlocul de transport în valoare de 140.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.