AUTOCAR cu 41 de copii şi 11 adulţi, implicat într-un ACCIDENT înfiorător, luni seara: două victime

Două femei au fost rănite, luni seară, în accidentul care a avut loc pe DN 1- Centura de Vest a municipiului Ploiești în care a fost implicat și un autocar cu zeci de copii, niciunul dintre ocupanții acestuia nefiind rănit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, în autocar se aflau 41 de copii care se întorceau dintr-o excursie și 11 adulți, niciunul dintre ei nefiind rănit, conform Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, pentru AGERPRES, că, pe fondul neacordării de prioritate, două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 1—Centura de Vest a municipiului Ploiești, în urma impactului unul dintre acestea ricoșând în autocar.

Conform datelor furnizate de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, două femei aflate în cele două mașini au fost duse la spital, una având un traumatism cranio-cerebral minor și un traumatism la șold, iar cealaltă suferind un traumatism la gleznă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.