Autocar implicat într-un accident cumplit . Şase persoane au murit şi alte 40 au fost rănite

Un autocar din Ucraina a fost implicat într-un accident cumplit în Polonia. Şase persoane au murit şi alte 40 au fost rănite. Accidentul s-a petrecut pe autostrada A4, în sud-estul Poloniei.

Autocar implicat într-un accident cumplit în Polonia. Şase persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite după ce autocarul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat într-un şanţ.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe autostrada A4, în apropiere de Przemysl, în sud-estul Poloniei. Un autocar din Ucraina, în care se aflau 57 de pasageri, toţi cetăţeni ucraineni, a părăsit a iesit de pe şosea în apropierea unui popas şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Persoanele rănite în urma accidentului au fost transportate la spitale din apropiere, opt dintre acestea suferind răni grave, potrivit serviciilor medicale, relatează Agerpres.

Medicii au precizat că cei mai mulţi dintre pasageri nu aveau prinse centurile de siguranţă. Potrivit presei locale, autocarul făcea curse regulate între Poznan (vestul Poloniei) şi Herson, în sudul Ucrainei.

Autocarul se îndrepta către graniţa Poloniei cu Ucraina. Traficul pe autostrada A4 a fost deviat temporar.

Poliţia şi procuratura investighează cauzele producerii accidentului.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.