Autoritățile locale au nevoie de sprijin financiar! Apelul primarului  Lucian Morar, președinte PMP, adresat conducerii Consiliului Județean Maramureș!

Autoritățile locale au nevoie de sprijin financiar! Apelul primarului  Lucian Morar, președinte PMP, adresat conducerii Consiliului Județean Maramureș!

Situația dramatică cu care se confruntă în prezent omenirea și-a pus amprenta și asupra  Maramureșului.Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni  aduce în atenția Consiliului Județean Maramureș faptul că e nevoie de o susținere financiară adresată autorităților locale , pentru a veni în sprijinul comunităților , în vederea achiziționării  de materiale și produse pentru prevenirea virusului COVID-19.

Mesajul primarului Lucian Morar, președinte PMP Maramureș :

“APEL!
Către conducerea Consiliului Județean. Maramureș
Sunt tot mai îngrijorat de evoluția accentuată a virusului COVID-19 în România și Maramureș.
Sunt conștient de implicarea și eforturile personalului medical (și pe această cale țin să le mulțumesc și eu) de care au dat dovadă în aceste zile și care vor trebui să fie și mai intense în săptămânile urmatoare.
Pentru a veni în sprijinul lor și pentru a ne implica cu toate eforturile în sănătatea maramureșenilor, vin cu următoare propunere: Solicit conducerii Consiliului Județean Maramureș să convoace o ședință de urgență prin care să aloce suma de 5 milioane de lei (1 milion de euro), bani încă nealocați autorităților locale, pentru achiziționarea de materiale și produse pentru prevenirea virusului COVID-19.
Solicit ca această achiziție să se facă in mod centralizat și apoi să se distribuie, în mod proporțional, tuturor comunităților din Maramureș!
„Mai bine prevenim decât să tratăm!””

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.