Autoturism Audi A6 căutat în Italia, depistat la FRONTIERA!

5-politisti-de-frontiera-acuzati-de-luare-de-mita-si-scurgere-de-informatii_01Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat un autoturism marca Audi A6, care figurează ca fiind căutat de către autoritățile din Italia, din luna februarie a acestui an.

În data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul ucrainean B. Vladyslav, în vârstă de 38 de ani, care conducea un autoturism marca Audi A6, an de fabricaţie 2002, înmatriculat în Italia.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Italia, alerta fiind emisă din data de 8 februarie a.c., de către autorităţile italiene.

Totodată, cu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că documentul ce atestă efectuarea și valabilitatea inspecției tehnice nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals total.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și  uz de fals, iar mașina în valoare de 7.200 lei a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.