Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au depistat un cetățean român, care conducea un autoturism marca Ford, ce figura ca fiind căutat de autoritățile germane.

În data de 1 mai a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român I.T., în vârstă de 35 ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, care conducea un autoturism marca Ford Galaxy.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că pentru autoturismul în cauză este introdusă o alertă bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Germania, din data de 24 ianuarie 2017.

În urma celor constatate, cetățeanul român este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 19.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Urziceni în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.