Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca BMW, model X6, în valoare de 15.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie, alerta fiind emisă în urmă cu o lună.

În data de 01.08.2019, în jurul orei 07.20, la Punctul de Trecere al Frontierei Borș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român M.D., în vârstă de 56 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară marca Mercedes Benz și remorcă marca Kassbohrer,  ambele înmatriculate în România. Acesta transporta, pe platformă, un autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Marea Britanie, fabricat în 2009.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în urmă cu o lună de zile.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a fost angajat în calitate de şofer pentru a transporta autoturismul și nu ştia că acesta este căutat de autorităţi.

Mijlocul de transport, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii detăinuire, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.