Autoturism căutat în Franţa, găsit de poliţişti în posesia unui sighetean

politia-de-frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat în trafic un autoturism marca Ford, în valoare de 4.000 euro, care figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Franţa în luna iunie 2015.

În data de 28 octombrie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional de maşini furate.

Astfel, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Sighetu Marmaţiei, un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în Franţa, condus de Robert M., de 24 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile franceze în luna iunie 2015.

Maramureşeanul a precizat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul face obiectul unei infracţiuni.

Maşina, în valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.