Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit în Borșa

Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit în Borșa

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și indisponibilizat un autoturism Toyota, în valoare de 48.000 de lei, care figurează ca fiind furat din Marea Britanie.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Ieri, 7 iunie 2021, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vișeu de Sus, în cooperare cu colegii de la STPF Maramures și S.T.P.F. Satu Mare, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 06.00, în baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria de Sus, polițiștii de frontieră s-au deplasat la un imobil din localitatea Borșa, județul Maramureș, unde au identificat un autoturism marca  Toyota.

În urma unor verificări suplimentare, în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul figurează în Interpol ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Autoturismul, în valoare de 48.000 lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.