Autoturism plin cu ţigări confiscat de poliţişti la Săcel!

tigariPoliţiştii maramureşeni au confiscat 1000 pachete cu ţigări şi au indisponibilizat un autoturism în valoare de 6000 de lei. O persoană a fost reţinută şi este cercetată pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

La data de 04 martie a.c., în urma activităţilor specifice de documentare, investigare şi cercetare, poliţiştii de investigarea criminalităţii economice au prins în flagrant un bărbat din Săcel care deţinea într-un autoturism, în scopul comercializării, ţigări de contrabandă.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în mijlocul de transport şi confiscat 20000 de ţigarete netimbrate în România şi suma de 14886 lei, cu privire la care există suspiciunea ca ar proveni din activităţi infracţionale. Totodată, a fost indisponibilizat autoturismul, estimat la valoarea de 6000 de lei.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în comiterea infracţiunii de contrabandă şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.