Autoturism Toyota căutat în Spania, depistat la P.T.F. Siret

politie-frontiera-masina-liviu-chiricaPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au indisponibilizat un autoturism marca Toyota, în valoare de 10.500 lei, care fugurează ca fiind căutat de către autorităţile din Spania.

În data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pentru a ieşi din ţară, Ion S., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, care conducea un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Spania.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că în bazele de date autoturismul figura ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Spania din luna decembrie 2014.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu ştia că autoturismul este căutat de către autorităţile spaniole.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 10.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.