Autoutilitară furată din Spania, oprită la intrarea în România

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontieră o autoutilitară în valoare de aproximativ 46.500 lei care figurează ca fiind căutată de autorităţile din Spania.

Luni, 05 iulie a.c., în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră N.P., în vârstă de 48 de ani, din judeţul Mureş. Acesta conducea o autoutilitară marca Fiat Ducato, care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Spaniei.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că maşina figurează ca fiind căutată de autorităţile din Spania, vehiculul fiind declarat furat la data de 30 iunie 2021.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 46.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.