Av. Daniela Onița Ivașcu: una din prioritățile mele în calitate de primar al orașului Sighetu Marmației  va fi  infrastructura!

Av. Daniela Onița Ivașcu: una din prioritățile mele în calitate de primar al orașului Sighetu Marmației  va fi  infrastructura!

În aceste zile, în care în urma ploilor torențiale străzile și gospodăriile au fost inundate iar podețele și mai multe porțiuni de drum au fost serios afectate, ne dăm seama cu toții cât de important este ca lucrările la infrastructură să fie calitative și nu făcute în bătaie de joc.

Av. Daniela Onița Ivașcu : “Un model de bună practică în acest sens am văzut în Cluj. Administrația locală a gândit lucrări care să fie utile în astfel de situații iar bordurile să permită scurgerea apei în canalizare.

Dacă voi obține votul de încredere al sighetenilor, una din prioritățile mele în calitate de primar va fi să rezolv problemele la infrastructură și să mă asigur că lucrările făcute din bani publici sunt calitative.

Vă reamintesc că Guvernul a aprobat recent acordarea unor ajutoare de urgență în valoare de 5.000.000 lei pentru sprijinirea familiilor și persoanelor singure afectate de inundații anul acesta, ale căror locuințe au fost avariate parțial sau în totalitate.”

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.