Av. Onița Daniela Ivașcu : Cred că cea mai bună investiție pe care o putem face este în educația copiilor noștri!

Educația, de azi,  nu se ridică la standardele impuse pe hârtie. Așa cum știm, carențele sunt reclamate la tot pasul : școli fără autorizație de funcționare  și PSI, lipsa manualelor, lipsa dotărilor materiale, lipsa motivației pentru dragostea de carte și poate , uneori și  lipsa empatiei  din partea unor dascăli.

A început școala, pentru cei mici e o nouă provocare. Clasa pregătitoare e primul contact între viața de preșcolar și cea de elev.

În Sighet, găsim o școală care are un dascăl cu o dăruire aparte. A avut un vis, cel de a oferi micuților din clasa pregătitoare o clasă renovată, cu mobilier nou. Visul  învățătoarei nu a rămas fără ecou, a întâlnit 4 oameni deosebiți, care au contribuit financiar la realizarea unei clase model.

Av. Onița Daniela Ivașcu, o persoană cu suflet mare, ne-a mărturisit :

“Cu puțin timp în urmă, am cunoscut-o pe Mădălina, o tânără învățătoare la o școală din Sighet,ce urma să predea la clasa pregătitoare.

Am rămas impresionată de dorința ei de a pregăti sala de clasa în așa fel încât primul contact al copiilor cu școala sa devina cea mai frumoasă amintire a acestora.

Fără prea multe vorbe, Mădălina s-a apucat de treabă și cu ajutorul celor care au crezut în planul ei, a reușit sa ofere micuților o sala de clasa model.

Recunosc ca mi-a plăcut ideea Mădălinei am împărtășit-o unor oameni cu suflet mare: Florin Mircea, Tomsa Petru și Oros Anca, și împreună am pus și noi umărul la realizarea proiectului Mădălinei.

Azi, am fost să vedem cum arată clasa Mădălinei, iar bucuria celor mici pentru noi a fost cea mai mare satisfacție sufletească.
Am văzut o clasa model și copii fericiți.

Cred că cea mai bună investiție pe care o putem face este în educația copiilor noștri, iar atunci când de multe ori autoritățile sunt indiferente, oameni ca Mădălina trebuie sprijiniți!”

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.