Avantajele de a citi cărți creștine

Cărțile joacă un rol imens în creșterea noastra personală și spirituală, in orice perioada a vietii. În afară de aceste două aspecte cheie, există încă multe avantaje ale lecturarii titlurilor crestine

Construirea unei relații strânse cu Dumnezeu

Principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor aleg să citească cărți semnate de autori crestini este să-l cunoască pe Dumnezeu. În calitate de creștini, știm cu toții că fiecare dintre noi îl vom întâlni într-o zi pe Dumnezeu și că El ni se dezvăluie în moduri diferite, dar numai dacă citim și ne rugăm continuu. În plus, putem beneficia, de asemenea, foarte mult de ceea ce au învățat alții, iar acest lucru se poate realiza citind cărți creștine.

Uneori, citirea lucrărilor teologice poate fi intimidantă, dar oamenii pot fi întotdeauna deserviți la diferite niveluri. Indiferent de nivelul tau de înțelegere, va exista întotdeauna o carte care să iti servească nevoia… sau sa te motiveze sa vezi lucrurile mai profund. Dacă nu citiți cărți creștine, atunci vă refuzați șansa de a afla mai multe despre Dumnezeu, mai ales despre cum acționează El în această lume.

 Lectura te face să crești

Citirea cărților creștine este un mijloc prin care ne menținem ori inițiem creșterea personală. Citirea nu numai că ne permite să cunoaștem mai bine Cuvântul lui Dumnezeu, ci ne dezvoltă  și capacitatea de a-l onora și a-l respecta în diferite domenii ale vieții noastre. De fapt, puteți identifica zona slăbiciunii și identifica cărți care vă vor ajuta să vă consolidați slăbiciunea.

Același caz se aplică dacă vă luptați cu luarea deciziilor, cu părinții sau în perioadele în care aveți o viziune gresita despre Dumnezeu. Există diferite moduri în care Dumnezeu ne poate modela și ne poate face să creștem, dar nu ar trebui să subestimam importanța studiului personal al Bibliei și valoarea predicilor. Totuși, citirea cărților creștine este o modalitate excelentă de a ne apropia de El.

Cititul ne poate face lideri

Toată lumea este chemată să conducă în diferite domenii ale vieții lor, indiferent dacă este de locul de muncă, biserica sau alte organizatii. Fără îndoială că cititorii buni sunt mari lideri și există dovezi care să demonstreze că bărbații mari din istorie au fost și cititori avizi. Pentru ca tu să fii un mare conducător, ar trebui să acționezi într-un mod creștin.

Lucrul bun despre a fi un lider creștin este că vei conduce în consecință, vei gandi ca cineva care a fost format de El, vei învăța și adevărul și îl vei aplica. Citirea va juca, de asemenea, un rol imens în determinarea modului și a locului unde conduce.

Gaseste carti crestine recent lansate, in libraria online Goldbooks.ro! Ai zeci de titluri noi de la numerosi autori crestini, te bucuri de livrare rapida si chiar lecturi gratuite.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.