Avertisment ŞOC: „Viitorul mare cutremur care se va produce în România se va simţi pe toată Europa”. Vezi când va lovi seimul!

Avertisment ŞOC: „Viitorul mare cutremur care se va produce în România se va simţi pe toată Europa”. Vezi când va lovi seimul!

Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Insitutului Nţional de Fizica Pământului că în România va avea loc un cutremur. „Cutremurele vrâncene nu ştii când vor fi sau cât de mari vor fi. Eu am ajuns la concluzia că sunt întâmplări, se întâmplă lucruri asupra cărora nu avem niciun control”, a spus Gheorghe Marmureanu.

„Cutremurul va fi adânc şi acesta va fi norocul României. Cu cât e mai adânc, cu atât energia se disipă pe o suprafaţă mai mare. Va fi o suprafaţă foarte mare, de la Moscova la Cairo. Pe toată Europa, aş spune”, a afirmat Gheorghe Mărmureanu.

El spune ca seismul ar putea avea până la 8 grade, fiind asemănător celui din anul 1802.

„Eu sunt optimist, acesta este cuvântul. Adâncimea va fi de 150-170 de km. Şansele sunt foarte mari să fie după 2040 – 2041. Sunt calcule de peste trei secole şi care văd că se satisfac. Văd că până acum nu am greşit deloc”, a mai declarat Gheorghe Mărmureanu. sursa:wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.