Avion prăbuşit, momentul impactului cu solul a fost filmat.

Au apărut primele imagini cu prăbușirea avionului Tupolev Tu-22M, în Rusia. Bombardierul strategic rus s-a prăbuşit marţi, la aterizare, în apropiere de Murmansk (nord), provocând moartea a doi membri ai echipajului şi rănirea altor doi.

„Pe 22 ianuarie 2019, în regiunea Murmansk, după un zbor de antrenament avionul Tu-22M3 a avut o aterizare complicată din cauza unor puternice căderi de zăpadă (…) A fost distrus”, a indicat armata rusă, citată de agenţiile de presă.

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum!

Armata a precizat că „doi membri ai echipajului au murit” şi alţi doi „au primit la faţa locului asistenţa medicală necesară”.

Tupolev Tu-22M este un bombardier strategic de concepţie sovietică în care există spaţiu pentru patru piloţi şi membri ai echipajului.

El poate atinge viteze de peste 2.000 km/h şi a fost utilizat în mai multe rânduri de Rusia pentru a efectua lovituri aeriene în Siria în sprijinul regimului lui Bashar al-Assad.

Aviaţia rusă traversează o serie neagră, după ce două avioane de vânătoare Su-34 au intrat în coliziune vineri în cursul unor manevre în Extremul Orient rus, deasupra Mării Japoniei, provocând moartea a doi piloţi şi rănirea unui al treilea, în timp ce un alt pilot este în continuare dat dispărut.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.