Azi, peste 3.000 de persoane așteptate la colindele lui Hrușcă, în Piața Libertății

jandarmiÎn perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, Primăria Municipiului Baia Mare organizează evenimentul „Iarna Băimăreană”, în cadrul căruia vor avea loc concerte atât la scenă deschisă, cât şi în spaţii închise. De asemenea, în perioada 18-20 decembrie a.c., efectivele de jandarmi vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la manifestările organizate pe raza judeţului nostru.

Vineri, 18 decembrie a.c., în intervalul orar 18.00-21.00, în Piaţa Libertăţii din Baia Mare se desfăşoară concertul de colinde Ştefan Hruşcă,planificat în cadrul evenimentului „Iarna Băimăreană”. Conform organizatorului, se preconizează participarea unui număr de aproximativ 3.000 de persoane.

În vederea evitării evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Maramureş recomandă persoanelor participante la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia forţelor de ordine. De asemenea, persoanelor care participă la manifestările culturale însoţiţi de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.