Baia Mare: Amendaţi pentru tulburarea ordinii publice

În perioada 26 – 28 mai a.c., echipajele de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare, au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat prevederile legale, fiind aplicate sancţiunile contravenţionale prevăzute de legislaţia în vigoare .

Astfel, jandarmii  fost solicitaţi să intervină  vineri, 26 mai a.c., în jurul orei 19:50 pe strada Iazului în Baia Mare, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi bărbaţi din Baia Mare, unul în vârstă de 53 de ani iar celălalt în vârstă de 19 de ani, care  pe fondul  consumului de alcool, au  provocat scandal adresându-şi reciproc cuvinte şi expresii jignitoare. Amândoi au fost amendaţi de către jandarmi.

De asemenea,  sâmbătă 27 mai a.c., în jurul orei 20:00 pe B-dul  Bucureşti din Baia Mare, o femeie  domiciliată  în localitatea Făureşti, aflându-se la containerele din spatele unui bloc, a tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă, a adresat injurii şi expresii jignitoare persoanelor care locuiesc în acea zonă, fapt ce a deranjat locatarii. Acesteia i-a fost aplicată sancţiune contravenţională cu amendă.

Totodată, duminică 28 mai a.c., în jurul orei 22:30, şapte persoane din Baia Mare, dintre care cinci  bărbaţi şi două femei, aflându-se în zona Craica din Baia Mare,  pe fondul  consumului de alcool, au  provocat scandal, adresându-şi reciproc  ameninţări, cuvinte şi expresii jignitoare, au refuzat în mod repetat să dea relaţii despre inenditatea lor la solicitarea jandarmilor. Toate aceste persoane au fost amendate de către forţele de ordine.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.